WegeMaluch.pl

FB TW G+ Zarejestruj Rejestacja / Login

Warzywa

Fasolka szparagowa 6+

Fasola szparagowa zawiera dużo witamin z grupy B oraz witaminę C, E i K. Fasolka bogata jest w składniki mineralne: magnez, potas, żelazo. 

Fasolki szparagowej
nie należy jeść na surowo, ponieważ zawiera substancje toksyczne, które rozkładają się dopiero podczas gotowania.

Poprawiono: środa, 04, wrzesień 2013 11:15

Odsłony: 4802

Czytaj wicej Czytaj więcej...

Groszek zielony 6+

Groszek zielony jest rośliną jednoroczną o wielu odmianach dość znacznie różniących się między sobą wielkością, smakiem, a także wartością odżywczą.
Zawiera m.in.: sód, potas, magnez, wapń, mangan, żelazo, kobalt, miedź, cynk, fosfor, fluor, chlor, jod, karoteny, witaminy: E, K, B1, B2, B6, C; kwasy: nikotynowy, pantotenowy, foliowy; biotynę.

Zawiera błonnik. 

Poprawiono: środa, 04, wrzesień 2013 11:17

Odsłony: 4838

Czytaj wicej Czytaj więcej...




Cieszymy się, że tu trafiłaś / trafiłeś.

Prowadzimy prace nad przygotowaniem wersji mobilnej portalu wegemaluch.pl

Ta wersja platformy mobilnej jest w fazie testów! Prosimy o cierpliwość! (niektóre funkcje mogą nie działać w tej chwili)

 

Wegemaluch.pl Udostępnia materiały na licencji CC BY-NC-ND 4.0 Międzynarodowe. Materiały nieoznaczone CC BY-NC-ND 4.0 - Copyright by WegeMaluch.pl & MagYa 2011-2014. All rights reserved.

Wróć na górę

O Wegemaluch    O Nas    Regulaminy    Polityka Prywatności    Reklama    Promocja    Patronat    Admin    Kontakt    Faq    RSS    Toolbar

coffe Jesteś pewny by przełączyć w wersję dla komputerów stacjonarnych PC?